KIRKLARELİ / MERKEZ - Kırklareli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali KARAGÖZ, Kırklareli İlinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Genel Müdürümüz Ali KARAGÖZ, Kırklareli programında ilk olarak Programlar ve Öğretim Materyalleri Daire Başkanı Mehmet BAL ile birlikte Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ederek, İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar ÖZEFSUN'la bir süre görüştü.

Kırklareli Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve Yahya Kemal Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Genel Müdürümüz Ali KARAGÖZ, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. Burada Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Alanı, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı, Ekmek Üretim Tesisi, Hardaliye Üretim Tesisi, Güzellik ve Saç Bakım, Moda Tasarım Teknolojileri Alanlarını ziyaret ederek alanlar hakkında bilgi aldı.

Nis

2023-2024 Mezuniyet Töreni öğretmen,veli ve öğrencilerimizin katılımıyla okul bahçesinde yapılmıştır. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenimiz öğrencilerimizin konuşması, okul birincisine ödülünün verilmesi ve aşçılık çeketi giyilmesi ile devam etmiştir. 2023-2024 yılı mezurlarımızı vermiş olmanın gururunu yaşıyoruz. Yolunuz ve bahtınız açık olsun.

Nis

KLÜ Pınarhisar Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı Öğretim Görevlisi Dr. Mehmet Selman BAYINDIR ve Öğretim Görevlisi Aykut AYBAŞ okulumuzu ziyaret ederek Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı hakkında öğrencilerimizi bilgilendirmişlerdir. Yüksekokul ve Aşçılık Programı hakkında bilgilerin verildiği söyleşi soru cevap şeklinde devam etmiştir.

Nis

Okulumuz 9. sınıf öğrencileri kıyafetlerini alarak alanları ile ilgili ilk adımlarını atmaya başlamışlardır. Gururluyuz,mutluyuz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrenci ve öğretmenlerimizin temalı nesne tasarımlarını sergiledik.

Mrt

Okulumuz da  12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'U Anma Günü etkinlikleri kapsamında tören düzenlenmiştir.

Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası etkinlikleri kapsamında, Yeşilay çalışanları tarafından okulumuz öğrencilerine seminer düzenlenmiştir.

Mrt

Tüm velilerimizi ve öğrencilerimizi bekliyoruz

Mrt

''Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında ilimiz Hüsamettin ATEŞ Anaokulu okulumuzu ziyaret ederek hardaliye üretim atölyesi, ekmek üretim atölyesi ve uygulama otelini gezerek mesleki terimler hakkında bilgilendirilmişlerdir.  Kendilerine minik gezileri için teşekkür eder, büyük kalplerinden kucaklarız. :))))

Şbt

İlimiz AFAD ekiplikleriyle birlikte okulumuzda Afet Farkındalık Eğitimi gerçekleştirdik.

Şbt

Kırklareli Emniyeti Bölge Trafik Şube Müdürlüğü tarafından okulumuz öğrencilerine trafik ve ilkyardım konusunda seminer verilmiştir.

Şbt

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Başkanlığı ile Kırklareli Kanser Savaş Derneği tarafından okulumuzda kanser bilgilendirme ve bilinçlendirme semineri yapılmıştır.

Şbt

Okuluzda görev yapan Nihat KARAOĞLU, Yeliz ÇANGO GÜNEŞ ve Onur İSLAM Sayın Valimiz Birol EKİCİ tarafından ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ ile taltif edilmişlerdir. Kendilerini tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

Öğrencilerimiz ile Usta Öğreticilerimizin ekmek üretim denemeleri